Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі NAKIRI 150 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі NAKIRI 150 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі NAKIRI 150 мм від компанії MyHome - фото 1
15 553 ₴
Під замовлення, 10 днів

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
NM.YMC-2008D
Виробник
Mcusta Zanmai
Матеріал
дамаська сталь / карім вуд

Опис

Опис

Японський ніжНакірі(інша назва: Kakugata Usuba) є еквівалентом (точніше: спеціалізованим типом) європейського ножакосака. Це невеликий тесак, призначений для точного подрібнення твердих і м'яких продуктів, зокрема для нарізання, шинкування та подрібнення овочів. Візуально це оригінальний ніж, який виділяється серед інших ножів у наборі.

Можливості ножа Nakiri:

✔  >спеціалізований ніж для нарізки та подрібнення овочів
✔ можливість шинкування - різання зверху, як гільйотина, яка, спрямована перпендикулярно дошці, падає на продукт
✔ можливість традиційного методу різання вперед і назад (техніка вперед і назад)
✔ можливість рубання
✔ можливість використання високого та низького методу нарізки (так званий high, low cut)

В Японії культура подрібнення, нарізання та шинкування процвітає дуже давно. Ніж Nakiri є результатом традицій використання багатьох спеціалізованих ножів, і його найоптимальніша форма дивує багатьох професійних кухарів Європи.

Країна виробництва:Японія

Виробник: Mcusta Zanmai

Тип ножа: японський ніж Nakiri (еквівалент європейського ножа типу тесака) p>

Твердість HRC: 60

Клинок: 33 шари дамаску

Ядро:  Сталь VG-10

Ручка:Карім

ЧИЩЕННЯ:Не мити в посудомийній машині

РОЗМІРИ

Довжина леза:225 мм

ЛЕЗО

Японський ніж ;Слайсер з довжиною леза 150 мм і повною конструкцією (серцевина виготовлена з одного шматка сталі). Сердечник ножа виготовлений з вуглецевої сталі найвищої якості VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита33 шарами дамсону, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний малюнок. Загартований до приблизно60 HRCвін ідеально підходить не лише як професійний ніж для досвідченого шеф-кухаря, але й для щоденного використання.

РУЧКА

Додаткова перевага Ніж має ексклюзивну на вигляд рукоятку з деревиниКарім. Візуально ручка ножа Macusta виглядає так, ніби вона зроблена з бурштину. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці.

Ножі Mcusta — справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, зручність використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі всього світу. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.

Ми наполегливо рекомендуємо вам колись відчути чудову продуктивність і естетику ножів Mcusta.

Як доглядати за виготовленими вручну кухонними ножами майстра Marusho Kogyo?

Японські ножі Mcusta Zanmai виключно гострі та тверді, і в той же час крихкий і делікатний, тому варто ознайомитися з порадами по догляду за цим розкішним виробом.

  1. Японські ножі з дамаска не можна мити в посудомийній машині. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь та рукоятку.
  2. Після кожного використання ножі слід мити теплою водою та витирати насухо тривалий час немитими, особливо при нарізанні ними фруктів. Фруктові кислоти можуть знебарвити лезо ножа.
  3. Лезо японських дамаських ножів слід час від часу протирати рослинною або рисовою олією.
  4. Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках.
  5. Ножі не можна використовувати для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок.
  6. Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза.
  7. Різати японськими ножами можна лише на дерев’яних дошках і брусках або дошках, зроблених з пластик (поліетилен, поліпропілен).

ЗАТОЧКА

Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.

Ножі з дамаської сталі не слід заточувати на традиційних круглих точилах або кухонних стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.

Якщо ми хочемо отримати ідеальну обробку та надзвичайну гостроту, ми можемо використовувати каміння зернистістю 4000 або 8000 точок для кінцевої заточування. p>Однак пам’ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Ми рекомендуємо людям, які не мають досвіду заточування ножів, віддати свій ніж на заточування фахівця або принаймні попрактикуватися в заточуванні на дешевшому чи вживаному ножі.

HAND-MADE

Name MCUSTA походить від слів Machined Custom (серійне виробництво, завершене вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножівMCUSTAвирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і відмінний ніж за розумною ціною.

Ножі Mcusta Zanmai - це справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, зручність використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі всього світу. . Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.