Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі GYUTO 240 мм
12 754 ₴
Під замовлення, 10 днів
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
NM.YMC-2007D
Виробник
Mcusta Zanmai
Країна виробництва
Японія
Колір
хром, бронза
Матеріал
дамаська сталь / карім вуд
Опис
Опис
Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі GYUTO 240 мм
Ніж Гюто (інші назви: Funayuki, Ko-Yanagi) , Orosi) є еквівалентом європейського кухарського ножа. Такий тип ножа є найбільш багатофункціональним і зручним в куховарстві. Ми можемо використовувати його практично для всіх стилів подрібнення та очищення продуктів.
Можливості ножа Guyto:
✔ можливість стрижки вперед і назад (техніка вперед-назад),
✔ можливість використання високого і низького методу стрижки (так звані high, low cut),
✔ можливість різання зверху , рухом, що нагадує шинкування,
✔ можливість подрібнення - конструкція ножа Gyuto дозволяє ергономічно ковзати ножем по дошці, синхронно з рухом розміщених продуктів під лезом,
✔ можливість порціонування, різання, відділення шкіри, м’ясних волокон тощо.
Кухарський ніж характеризується тим, що він дозволяє використовувати всю довжину леза для різних видів діяльності. По-іншому різання здійснюється самим кінчиком леза, по-іншому центральною частиною леза, а по-іншому тверді продукти подрібнюються найбільшою частиною леза.
Виробник: Mcusta Zanmai
Країна виробництва: Японія
Тип ножа: японський ніж Gyuto (еквівалент європейського кухарського ножа)
Загартування: 60 HRC
Клинок: 33 шари дамаску
p>
Серцевина: сталь VG-10
Рукоятка : Екзотичне дерево Карім
ЧИЩЕННЯ: Не мити в посудомийній машині
Довжина леза: 240 мм
Загальна довжина ножа: 385 мм
Вага ножа: 260 г
ЛЕЗОК
Японський ніж Гюто з довжиною леза 240 мм і повна конструкція (сердечник виготовлений із цілісного шматка сталі). Серцевина ножа виготовлена з високоякісної вуглецевої сталі VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита 33 шарами дамсону, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний мармуровий малюнок. Загартований приблизно до 60 HRC, він ідеально підходить не тільки як професійний ніж для досвідченого кухаря, але й для щоденного використання.
РУЧКА
b>Додатковою перевагою ножа є ексклюзивна на вигляд рукоятка з дерева Карім. Візуально ручка ножа Macusta виглядає так, ніби вона зроблена з бурштину. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці.
Ножі Mcusta — справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, зручність використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі всього світу. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.
Ми наполегливо рекомендуємо вам колись відчути чудову продуктивність і естетику ножів Mcusta.
Як доглядати за готовими ножами ручної роботи від майстра Marusho Kogyo?
Японські ножі Mcusta Zanmai надзвичайно гострі та тверді, і водночас крихкі та делікатні, тому варто ознайомитися з інструкціями по догляду. для цього розкішного продукту.
Дамаські, японські ножі не можна мити в посудомийній машині. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь і рукоятку.
Після кожного використання ножі слід промивати теплою водою та витирати насухо.
Не залишайте ножі тривалий час немиті, особливо при нарізці ними фруктів. Фруктові кислоти можуть знебарвити лезо ножа.
Лезо японських дамаських ножів слід час від часу протирати рослинною або рисовою олією.
Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках.
Ножі не можна використовувати для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок.
Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза.
Японські ножі можна різати лише на дерев’яних дошках і брусках або дошках із пластику (поліетилену, поліпропілен).
ЗАТОЧУВАННЯ
Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.
Ножі з дамаської сталі не слід заточувати на традиційних круглих точилах або кухонних стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.
Якщо ми хочемо ідеальної обробки та отримання надзвичайної гостроти, ми можемо використовувати каміння зернистістю 4000 або 8000 точок для остаточної заточування.Однак пам'ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Людям, які не мають досвіду заточування ножів, ми рекомендуємо віддати свій ніж на заточування фахівця або принаймні попрактикуватися в заточуванні на дешевшому або вживаному ножі.
HAND CRAFT
Назва MCUSTA походить від слів Machined Custom (серійне виробництво, закінчене вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножів MCUSTA вирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і відмінний ніж за розумною ціною.
Ножі Mcusta Zanmai - це справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, комфорт використання та унікальний дизайн, який оцінили найвимогливіші кухарі в усьому світі. . Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії