Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі PETTY 110 мм
7 258 ₴
Під замовлення, 10 днів
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
NM.YMB-2001D
Виробник
Mcusta Zanmai
Колір
хром, бронза
Матеріал
дамаська сталь / дерево пакка
Опис
Опис
Японський нож Petty є еквівалентом європейськогоножа. Завдяки невеликим розмірам і винятково гарній ергономіці ручки, він має дуже широкий спектр використання на кухні. Він ідеально працюватиме як окремий ніж або як допоміжний ніж для роботи з іншими, спеціалізованими ножами.
Можливості Petty knife:
& #10004; можливість нарізки дрібних і середніх овочів і фруктів
✔ можливість відрізання кінчиків овочів і фруктів
✔можливість очищення овочів і фруктів від шкірки
✔  ;можливість порціонування та філетування невеликих шматочків м’яса чи риби
✔ можливість нарізання та відділення шкіри, м’яса волокна тощо.
✔допоміжне використання під час обробки риби (видалення шкіри та очищення луски)
✔ ; можна рубати людьми з маленькими руками (але не шматувати)
Мілкий ніж високо цінується, особливо жінками та чоловіками невеликого зросту; для точності та можливості легкої маніпуляції завдяки малій вазі.
Виробник: Mcusta Zanmai
Країна виробництва:Японія
Тип ножа:Японський дрібний ніж (еквівалент європейського універсального ножа)
Твердість HRC: 60
Клинок: 33 шари дамаску
Серцевина: сталь VG-10
Ручка: Pakka wood
ЧИЩЕННЯ: Не мити в посудомийній машині
РОЗМІРИ
Довжина леза: 110 мм
ЛЕЗОК
Японський ніжПеттіз лезом довжиною 110 мм і повноцінною конструкцією (сердечник із цілісної сталі). Сердечник ножа виготовлений з вуглецевої сталі найвищої якості VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита33 шарами дамсону, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний малюнок. Загартований до приблизно60 HRCвін ідеально підходить не лише як професійний ніж для досвідченого шеф-кухаря, але й для щоденного використання.
РУЧКА
Додаткова Перевагою ножа є ексклюзивна на вигляд рукоятка з дерева Пакка. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці. Плоский кінець ручки впливає на зручність її використання – з ним можна легко подрібнити спеції, наприклад часник.Pakka wood — це різновид високоякісної фанери, виготовленої зі шматків різних порід екзотичної деревини. Вони склеюються і пресуються під високим тиском. Це створює дуже хороший матеріал для виробництва ручок ножів. Він дуже твердий, не коробиться і не вбирає воду. Після полірування стає видно текстуру різних шарів деревини, як на лезі з дамаської сталі. поєднання цих двох матеріалів забезпечує виключно функціональне використання та оригінальний зовнішній вигляд ножа.
Як доглядати за кухонними ножами ручної обробки Майстра Marusho Kogyo?
Японські ножіMcusta Zanmaiвиключно гострі та тверді, і водночас крихкі та делікатні, тому варто ознайомитися з інструкціями по догляду за цим розкішним виробом.
Дамаські, японські ножі не можна мити в посудомийній машині. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь і рукоятку. Після кожного використання ножі слід промивати теплою водою та витирати насухо. Ножі не можна залишати тривалий час немиті, особливо при нарізці ними фруктів. Фруктові кислоти можуть знебарвити лезо ножа. Лезо японських дамаських ножів слід час від часу протирати рослинною або рисовою олією. Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках. Ножі не можна використовувати для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок. Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза. Різати японськими ножами можна лише на дерев’яних дошках і брусках або дошках, зроблених з пластик (поліетилен, поліпропілен).ЗАТОЧКА
Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.
Ножі з дамаської сталі не можна заточувати на традиційних точилах або стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.
Якщо ми хочемо ідеальної обробки та отримання надзвичайної гостроти, ми можемо використовувати каміння зернистістю 4000 або 8000 точок для остаточної заточування.
Однак пам'ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Ми рекомендуємо людям, які не мають досвіду заточування ножів, віддати свій ніж на заточування фахівця або принаймні попрактикуватися в заточуванні на дешевшому чи вживаному ножі.
HAND-MADE
Name MCUSTAпоходить від слів Machined Custom (серійне виробництво, завершене вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножівMCUSTAвирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і досконалий ніж за розумну ціну.
Ножі Mcusta Zanmai – це справжні шедеври, які забезпечують виняткову гостроту, комфорт використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі в усьому світі. . Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії