Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SLICER 220 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SLICER 220 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SLICER 220 мм від компанії MyHome - фото 1
10 148 ₴
Під замовлення, 10 днів

Доставка

Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата

Опис

Опис

Японський слайсер є еквівалентом європейськогоножа для філе. Спеціальний ніж із надзвичайно тонким і гострим лезом, призначений для порціонування та нарізання м’яса, нарізки та риби.

Можливості ножаSlicer:

✔ порціонування та нарізання м’яса та нарізки
✔ порціонування та філеювання великої риби, зокрема лосось
порціонування різних видів печені (порціонування оленини, ростбіфу, цілої смаженої індички тощо)
✔ nСлайсер також можна використовувати для нарізання великих фруктів і овочів (наприклад, дині, кавуна)

Слайсер призначений для професійні кухні в ресторанах і готелях, а також всім гурманам м'яса, нарізки та риби.

Країна виробник:Японія

Виробник:Mcusta Zanmai

Тип ножа:Японський ніж для нарізки (еквівалент європейського ножа для нарізки та філе)

Твердість HRC : 60

Клинок: 33 шари дамаску

Ядро:  Сталь VG-10

Ручка:Карім

ЧИЩЕННЯ:Не мити в посудомийній машині

РОЗМІРИ

Довжина леза:220 мм

ЛЕЗО

Японський n&oacute ;ż Слайсерз довжиною леза 220 мм і повною конструкцією (серцевина виготовлена з одного шматка сталі). Сердечник ножа виготовлений з вуглецевої сталі найвищої якості VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита33 шарами дамсону, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний малюнок. Загартований до приблизно60 HRCвін ідеально підходить не лише як професійний ніж для досвідченого шеф-кухаря, але й для щоденного використання.

РУЧКА

Додаткова Перевагою ножа є ексклюзивна рукоятка з деревини Карім. Візуально ручка ножа Macusta виглядає так, ніби вона зроблена з бурштину. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці.

Ножі Mcusta — справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, зручність використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі всього світу. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які можуть поводитися з точно гострим лезом.

Ми настійно рекомендуємо вам колись відчути чудову продуктивність і естетику ножів Mcusta.

Як доглядати за виготовленими вручну кухонними ножами майстра Marusho Kogyo?

Японські ножіMcusta Zanmaiвиключно гострі та тверді, але водночас крихкі. і делікатний, тому варто ознайомитися з інструкціями по догляду за цим розкішним виробом.

  1. Японські ножі з дамаску не можна мити в посудомийній машині. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь і рукоятку.
  2. Після кожного використання ножі слід промивати теплою водою та витирати насухо.
  3. Ножі не можна залишати тривалий час немиті, особливо при нарізці ними фруктів. Фруктові кислоти можуть знебарвити лезо ножа.
  4. Лезо японських дамаських ножів слід час від часу протирати рослинною або рисовою олією.
  5. Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках.
  6. Ножі не можна використовувати для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок.
  7. Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза.
  8. Різати японськими ножами можна лише на дерев’яних дошках і брусках або дошках, зроблених з пластик (поліетилен, поліпропілен).

ЗАТОЧКА

Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.

Ножі з дамаської сталі не можна заточувати на традиційних точилах або стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.

Якщо ми хочемо ідеальної обробки та отримання надзвичайної гостроти, ми можемо використовувати каміння зернистістю 4000 або 8000 точок для остаточної заточування.

Однак пам'ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Ми рекомендуємо людям, які не мають досвіду заточування ножів, віддати свій ніж на заточування фахівця або принаймні попрактикуватися в заточуванні на дешевшому чи вживаному ножі.

HAND-MADE

Name MCUSTAпоходить від слів Machined Custom (серійне виробництво, завершене вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножівMCUSTAвирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і досконалий ніж за розумну ціну.

Ножі Mcusta Zanmai – це справжні шедеври, які забезпечують виняткову гостроту, комфорт використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі в усьому світі. . Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.

Характеристики

Код товару
NM.YMC-2006D
Производитель
Mcusta Zanmai
Колір
хром, бронза
Матеріал
дамаська сталь / карім вуд