Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SANTOKU 180 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SANTOKU 180 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SANTOKU 180 мм від компанії MyHome - фото 1
8 711 ₴
Під замовлення, 10 днів

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
NM.YMC-2003D
Виробник
Mcusta Zanmai
Країна виробництва
Японія
Колір
хром, бронза
Матеріал
дамаська сталь / карім вуд

Опис

Опис

Японський сантоку — це комбінація кухарського ножа та ножа для тесання. Характерною особливістю цього ножа є форма леза. Ріжуча кромка повністю пряма, а більш довгий виступ паралельний лезу та з’єднується з ним за допомогою плавної дуги.

Можливості ножа Santoku:

10004;&nbsp ;nóz спеціалізований для подрібнення та шинкування овочів і фруктів
✔ можливість нарізання та нарізки м'ясо без кісток
✔ можливість нарізки спереду та ззаду (технікою вперед-назад),
✔ можливість використання методів високого та низького різання (так званий високий, низький зріз),
✔  можливість подрібнення, тобто різання зверху
✔ можливість подрібнення - конструкція ножа Santoku забезпечує ергономічність ковзання ножа по дошці синхронізовано з рухом продуктів, що просуваються під лезо.

Ножі Santoku відрізняються винятково хорошою ергономікою рукояті та комфортним різанням. Досвідчений кухар здатний приготувати дуже складну страву, використовуючи лише ніж Сантоку.

Країна виробництва:
 Японія

Виробник: Mcusta Zanmai

Тип ножа:японський ніж Santoku (комбінація європейського кухарського ножа та тесака)

Твердість HRC :  60

Клинок: 33 шари дамаску

Ядро:  Сталь VG-10

Ручка:Карім

ЧИЩЕННЯ:Не мити в посудомийній машині

РОЗМІРИ

Довжина леза: 180 мм

ЛЕЗО

Японський n&oacute ;ż  Santokuз довжиною леза 180 мм, повна конструкція (серцевина виготовлена з одного шматка сталі). Сердечник ножа виготовлений з вуглецевої сталі найвищої якості VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита33 шарами дамсону, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний малюнок. Загартований до приблизно60 HRCвін ідеально підходить не лише як професійний ніж для досвідченого шеф-кухаря, але й для щоденного використання.

РУЧКА

Додаткова Перевагою ножа є ексклюзивна рукоятка з деревини Карім. Візуально ручка ножа Macusta виглядає так, ніби вона зроблена з бурштину. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці.

Ножі Mcusta — справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, зручність використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі всього світу. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.

Ми наполегливо рекомендуємо вам колись відчути чудову продуктивність і естетику ножів Mcusta.

Як доглядати за виготовленими вручну кухонними ножами майстра Marusho Kogyo?

Японські ножіMcusta Zanmaiвиключно гострі та тверді, але водночас крихкі. і делікатний, тому варто ознайомитися з інструкціями по догляду за цим розкішним виробом.

  1. Японські ножі з дамаску не можна мити в посудомийній машині. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь і рукоятку.
  2. Після кожного використання ножі слід промивати теплою водою та витирати насухо.
  3. Ножі не можна залишати тривалий час немиті, особливо при нарізці ними фруктів. Фруктові кислоти можуть знебарвити лезо ножа.
  4. Лезо японських дамаських ножів слід час від часу протирати рослинною або рисовою олією.
  5. Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках.
  6. Ножі не можна використовувати для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок.
  7. Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза.
  8. Різати японськими ножами можна лише на дерев’яних дошках і брусках або дошках, зроблених з пластик (поліетилен, поліпропілен).

ЗАТОЧКА

Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.

Ножі з дамаської сталі не можна заточувати на традиційних точилах або стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.

Якщо ми хочемо ідеальної обробки та отримання надзвичайної гостроти, ми можемо використовувати каміння зернистістю 4000 або 8000 точок для остаточної заточування.

Однак пам'ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Ми рекомендуємо людям, які не мають досвіду заточування ножів, віддати свій ніж на заточування фахівця або принаймні попрактикуватися в заточуванні на дешевшому чи вживаному ножі.

HAND-MADE

Name MCUSTAпоходить від слів Machined Custom (серійне виробництво, завершене вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножівMCUSTAвирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і досконалий ніж за розумну ціну.

Ножі Mcusta Zanmai – це справжні шедеври, які забезпечують виняткову гостроту, комфорт використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі в усьому світі. . Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.