Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі SLICER 225 мм
9 644 ₴
Під замовлення, 10 днів
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
NM.YMB-2006D
Виробник
Mcusta Zanmai
Колір
хром, бронза
Матеріал
дамаська сталь / дерево пакка
Опис
Опис
Японський ніж для нарізки є еквівалентом європейського ножа для нарізки та філе. Спеціалізований ніж з надзвичайно тонким і гострим лезом, призначений для порціонування та нарізки м'яса, нарізки та риби.
Можливості ножа Slicer:
✔ порціонування та нарізка м'яса та нарізки.
✔ порціонування та філе великої риби, особливо лосося
✔ порціонування різних видів печені (порціонування оленини, ростбіфу, цілої смаженої індички тощо)
✔ Ніж Slicer також можна використовувати для нарізання великих фруктів та овочі (наприклад, диня, кавун)
Ніж Slicer призначений для професійних кухонь у ресторанах та готелях, а також для всіх гурманів м'яса, нарізки та риби.
Країна виробництва : Японія
Виробник: Mcusta Zanmai
Тип ножа: Японський ніж для нарізки (еквівалент європейського ножа для нарізки та філе)
Твердість за шкалою HRC: 60
Клинок: 33 шари дамаску
Серцевина: сталь VG-10
Рукоятка: Pakka wood
ЧИЩЕННЯ: b> Не мити в посудомийній машині
РОЗМІРИ
Довжина леза: 225 мм
ЛЕЗО
Японський ніж Слайсерз довжиною леза 225 мм і повною конструкцією (серцевина складається з одного шматка) зі сталі). Серцевина ножа виготовлена з високоякісної вуглецевої сталі VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита 33 шарамипластин, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний малюнок. Загартований до приблизно 60 HRC, він ідеально підходить не лише як професійний ніж для досвідченого шеф-кухаря, але й для щоденного використання.
РУЧКА
Додатковою перевагою ножа є ексклюзивна на вигляд рукоятка з деревини Pakka. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці. Плоский кінець ручки впливає на її корисність - ви можете легко роздавити спеції, наприклад часник, нею.
Pakka wood - це різновид високоякісної фанери, виготовленої зі шматків різних породи екзотичної деревини. Вони склеюються і пресуються під високим тиском. Це створює дуже хороший матеріал для виробництва ручок ножів. Він дуже твердий, не коробиться і не вбирає воду. Після полірування стає видно текстуру різних шарів деревини, як на лезі з дамаської сталі - поєднання цих двох матеріалів забезпечує виключно функціональне використання та оригінальний вигляд ножа.
Як дбаєте про виготовлені вручну кухонні ножі майстра Marusho Kogyo?Японські ножі Mcusta Zanmai надзвичайно гострі та тверді, але водночас крихкі та делікатні, тому варто ознайомтеся з інструкціями по догляду за цим розкішним виробом.
1. Дамаські японські ножі не можна мити в посудомийній машині. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь і ручку.
2. Після кожного використання ножі необхідно промивати теплою водою і витирати насухо.
3. Не можна довго залишати ножі немитими, особливо під час нарізання фруктів. Фруктові кислоти можуть спричинити зміну кольору лез ножів.
4. Час від часу лезо японських дамаських ножів слід протирати рослинним або рисовим маслом.
5. Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках.
6. Не можна використовувати ножі для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок.
7. Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза.
8. Японські ножі можна різати лише на дерев’яних дошках і брусках, або дошках із пластику (поліетилену, поліпропілену).
ЗАТОЧУВАННЯ
Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.
Ножі з дамаської сталі не слід заточувати на традиційних круглих точилах або кухонних стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.
Якщо ми хочемо ідеальної обробки та отримання надзвичайної гостроти, ми можемо використовувати каміння з зернистістю 4000 або 8000 точок на кінці. заточування.
Однак пам'ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Ми рекомендуємо людям, які не мають досвіду заточування ножів, віддати свій ніж на заточування фахівця або принаймні потренуватися в заточуванні на дешевшому чи вживаному ножі.
HAND MADE
b>Назва MCUSTAпоходить від слів Machined Custom (серійне виробництво вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножів MCUSTAвирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і відмінний ніж за розумною ціною.
Ножі Mcusta Zanmai - це справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, комфорт використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі. навколо світу. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії