Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі GYUTO, 210 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі GYUTO, 210 мм

Японський кухонний ніж Mcusta з дамаської сталі GYUTO, 210 мм від компанії MyHome - фото 1
7 673 ₴
Під замовлення, 10 днів

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
NM.HKQ-3005D
Виробник
Mcusta Zanmai
Колір
хром, бронза
Матеріал
дамаська сталь / карім вуд

Опис

Опис

Японський ґюто(інші назви: Фунаюкі, Ко-Янагі, Оросі)є еквівалентом європейського кухарського ножа. Такий тип ножа є найбільш багатофункціональним і зручним в куховарстві. Ми можемо використовувати його практично для всіх типів подрібнення та чищення продуктів.

Можливості ножа Guyto:

✔   можливість різання назад і вперед (техніка вперед і назад),

✔  можливість використання високого та низького різання ( так званий високий, низький зріз),

✔  можливість різання зверху, рухом, що нагадує подрібнення,

✔  можливість рубання - конструкція ножа Gyuto дозволяє ергономічно ковзати ножем по дошці, синхронно з рухом продуктів, що знаходяться під лезом,✔   p>

& #10004;можливість порціонування, нарізки, відділення шкіри, м’ясних волокон тощо.

Особливість кухарського ножа полягає в тому, що він дозволяє використовуйте всю довжину леза для різання; різні дії. По-іншому різання здійснюється самим кінчиком леза, по-іншому центральною частиною леза, а по-іншому тверді продукти подрібнюються найбільшою частиною леза.

Виробник: Mcusta Zanmai

Країна виробництва:Японія

Тип ножа:Японський ніж Гюто (еквівалент європейського кухарського ножа)

Загартування: 60 HRC

Лезо:  33 шари дамаску

Серцевина: сталь VG-10

Ручка: Екзотична деревина Карім

ЧИЩЕННЯ: Не мити в посудомийній машині

РОЗМІРИ

Загальна довжина ножа:  352 мм

Довжина леза: 210 мм

Вага ножа: 220 г

КЛИЗОК

Японський ніжGyuto з довжиною клинка 210 мм, конструкція full tang (серцевина виготовлена з одного шматка сталі). Сердечник ножа виготовлений з вуглецевої сталі найвищої якості VG10, що характеризується чудовими ріжучими властивостями та винятковою стійкістю до корозії завдяки високому вмісту вуглецю. Серцевина покрита33 шарами дамсону, завдяки чому кожен ніж має красивий і унікальний мармуровий малюнок. Загартований до приблизно60 HRC, він ідеально підходить не лише як професійний ніж для досвідченого шеф-кухаря, але й для щоденного використання.

РУЧКА

Додаткова перевага Ніж - це ексклюзивна рукоятка з деревини Карім. Візуально ручка ножа Macusta Zanmai виглядає так, ніби вона зроблена з бурштину. Він поєднує в собі сучасний зовнішній вигляд і дуже хорошу ергономіку ручки. Він ідеально та надійно лежить у вашій руці. Плоский кінець ручки впливає на зручність її використання – ви можете легко подрібнити спеції, такі як часник.

Японські ножі Mcusta Zanmai - це справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, зручність використання та унікальний дизайн, який оцінили найвибагливіші кухарі всього світу. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють працювати з точно гострим лезом.

Ми наполегливо рекомендуємо вам колись відчути чудову продуктивність і естетикуножів Mcusta Zanmai PRO .

Як доглядати за ножами ручної обробки майстра Marusho Kogyo?

Японські ножіMcusta Zanmai PRO s виключно гострі та тверді, і в той же час крихкі та делікатні, тому варто ознайомитися з інструкціями по догляду за цим розкішним виробом.

  1. Японські ножі з Дамаска не повинні мити в посудомийній машині для посуду. Агресивні миючі засоби та гаряча вода під високим тиском можуть пошкодити сталь і рукоятку.
  2. Після кожного використання ножі слід промивати теплою водою та витирати насухо.
  3. Ножі не можна залишати тривалий час немиті, особливо при нарізці ними фруктів. Фруктові кислоти можуть знебарвити лезо ножа.
  4. Лезо японських дамаських ножів слід час від часу протирати рослинною або рисовою олією.
  5. Ножі найкраще зберігати в дерев’яних блоках або на магнітних стрічках.
  6. Ножі не можна використовувати для рубання кісток або інших дуже твердих продуктів (наприклад, заморожених продуктів). Ні в якому разі не можна використовувати їх для відкриття банок.
  7. Ножі слід захищати від падіння на тверду підлогу (керамічну плитку або кам’яну підлогу). Висока твердість леза робить його досить крихким, і падіння на тверду поверхню може спричинити поломку леза.
  8. Різати японськими ножами можна лише на дерев’яних дошках і брусках або дошках, зроблених з пластик (поліетилен, поліпропілен).

ЗАТОЧКА

Гострота ножів залежить від того, як часто вони використовуються. Якщо ми використовуємо їх на домашній кухні, достатньо буде заточувати один раз на кілька місяців.

Ножі з дамаської сталі не можна заточувати на традиційних точилах або стрижнях. Для заточування ножів з дамстону найкраще вибирати керамічні точила, спеціально адаптовані для цього типу сталі, тобто т.зв. Японські водяні камені (Japan wet stone). Найбільш підходящими точилами будуть зернистість 1000/3000 або 1000/3500.

Якщо ми хочемо ідеальної обробки та отримання надзвичайної гостроти, ми можемо використовувати каміння зернистістю 4000 або 8000 точок для остаточної заточування.

Однак пам'ятайте, що використання каменів із градацією понад 4000 балів рекомендовано лише людям, які чудово володіють професійними кухонними ножами. Ми рекомендуємо людям, які не мають досвіду заточування ножів, віддати свій ніж для заточування фахівця або принаймні попрактикуватися в заточуванні на дешевшому чи вживаному ножі.

HAND-MADE

Name MCUSTAпоходить від слів Machined Custom (серійне виробництво, завершене вручну). На відміну від більшості ножів масового виробництва, які мають штампування, кожен елемент ножівMCUSTAвирізаний лазером, що забезпечує найвищу точність і підгонку. Кожен ніж потім збирається вручну та закінчується досвідченим майстром. Цей процес створює унікальний і досконалий ніж за розумну ціну.

Ножі Mcusta Zanmai PROце справжні шедеври, що забезпечують виняткову гостроту, комфорт використання та унікальний дизайн, який оцінили більшість вимогливих кухарів у всьому світі. Вони призначені для майстрів-кухарів і всіх кулінарних ентузіастів, які вміють поводитися з точно гострим лезом.